Uiterlijk van de maand

STOF & UITSTRALING van de maand Juli

Zomergevoel
Met deze look verwelkomen we de zomer. Een heldere hemel, zon, zee, strand en een zomerse bries. Het doet ons allemaal genieten van dat mooie zomergevoel. Deze look toont een gezellige, zomerse picknick langs een meer.

Kleurenpalet :
Het kleurenpalet is geïnspireerd door de look zelf: Fris met tinten van oranje en roze, die centraal staan. Deze accentkleuren zijn gebaseerd op het mooiste moment van de dag – zonsondergang!

Tips van Styling-Team

Het zomergevoel begint bij een licht en luchtig interieur.
Verwijder de accessoires die je niet nodig hebt in de zomer, zoals dekentjes en plaids.

Kleuren ...

Het toevoegen van lichte pastelkleuren of heldere kleuren, zorgt ervoor dat je interieur een zomerse uitstraling krijgt.
Zorg voor een goede harmonie in het gebruik van complementaire en natuurlijke kleur tinten.

 

Breng buiten naar binnen...

Haal binnen naar buiten en buiten naar binnen door de styling van de tuin of het balkon aan te passen op je interieur, op deze manier maak je van binnen en buiten één geheel.

 Vervang de zware overgordijnen tijdens de zomermaanden door gordijnen met een natuurlijke uitstraling. Dit zorgt voor een frisse en luchtige zomerse look. Linnen-look gordijnen zorgen voor een licht en fris gevoel.

De Levanto met 46 kleuren en de Easy Linen met 55 kleuren hebben beide mooie natuur, pastel en fellere tinten om het zomer gevoel in huis te halen. Voor mooie botanische patronen kun je eens kijken naar onze Sorrento, Filou of Camellia.

STOF & UITSTRALING van de maand Juni

    

Welcome to the Jungle!

Deze maand hebben we ons laten inspireren door het populaire Jungle-thema om deze look te creëren. Botanische en tropische patronen, dierenprints en een kleurrijke mix van materialen zijn de belangrijke elementen in deze trend.
Kleurenpalet :
Het kleurenpalet van dit jungle-thema is veel kleurrijker dan in alle andere trends. Een mix van uni’s en patroonstoffen in tinten van oranje, geel, aquablauw en weelderig groen vormen samen deze look.

 Styling Tips :
Het Jungle thema is een echte trend in de interieurwereld. Het laat je toe om je verbeelding de vrije loop te laten gaan.
Wil je niet dat het jungle-thema je hele interieur bepaalt? Creëer een eigen plekje waar je met dit thema kan spelen.
Kamerplanten met grote bladeren zijn essentieel in deze look! Het voegt leven en kleur toe aan je kamer.
Durf patronen te gebruiken – mix dierenprints met tropisch geïnspireerde patronen om pakkende combinaties te maken.
Ga voor felle kleuren in deze look. Ben je hier niet volledig zeker van? Pas deze kleuren dan toe in je accessoires, deze kan je makkelijk aanpassen. 

Dierenprints zoals de BASOO en MALAWI hebben zowel sobere als felle kleuren waarmee je kan werken voor het stofferen van je meubels. Geschikte gordijnen voor deze look zijn de GERMAINE, REFLECT, VIVID en de COMPOSE. Wil je een in-between gebruiken, ga dan voor de SORRENTO of de CAMELLIA

PIECK

Heb je oog voor detail?
Dan is Pieck met zijn weving met prachtige kleurschakeringen echt iets voor jou.
De grove inbetween oogt sprookjesachtig en nostalgisch.
Met dit kleurenpallet waan je je meteen in de wolken.

    

STOF & UITSTRALING van de maand Mei

    

Velvet Lounge
De veelzijdigheid van velours zorgde deze maand voor de inspiratie bij onze stylisten. In deze look hebben we onze nieuwste veloursstof verwerkt, namelijk de FINESSE. Deze stof heeft een abstract bloemenpatroon en is kan gebruikt worden als meubelstof of als gordijnstof. De lounge-stijl zorgt voor een fris, modern gevoel in combinatie met warme en heldere kleuren. Om de look een ‘zachte touch’ te geven hebben we gekozen voor meubels met een organische vorm.

Kleurenpalet:
Helder koraal en aquablauwe kleuren op de loungestoelen worden gecombineerd met okergeel in de gordijnen en de warme petrol van de muur. De heldere kleuren zorgen voor een fris gevoel en zorgen voor een mooie look in zijn totaliteit.

 Styling tips:

Veloursstoffen zijn veelzijdig. Het is makkelijk om een gewenste stijl te creëren met veloursstoffen, zolang je weet voor welke stijl of look je precies gaat.

Gebruik moderne meubels en gebruik ringen wanneer je de gordijnen confectioneert, dit zorgt voor een eigentijdse look. Meubels met ronde vormen zijn op dit moment zeer populair in deze look.

Wil je voor een chique look gaan, gebruik dan metallic accessoires en een warm kleurenpalet zoals taupe, grijs – en aardetinten.

Hou je eerder van een klassieke look? Drapeer het gordijn in plooien en laat ze de grond raken.  Veloursstoffen zijn combineerbaar met alle soorten meubels. Het is dus belangrijk om de juiste meubels te vinden, die aan jouw eisen voldoen.

Accessoires spelen een grote rol wanneer je een look creëert. Zorg ervoor dat de gebruikte accessoires zoals lampen, muurdecoratie, karpetten en decoratieve details passen in de look, die je gekozen hebt.

Kleuren zorgen voor een weelderige uitstraling bij veloursstoffen en er is een ruime keuze in. Durf kleuren te combineren die je aanspreken om jouw persoonlijke look te realiseren. De SCALA biedt 200 kleuren waaruit je kan kiezen. Wil je een meubelstof kijk dan naar VOLTERRA of TEATRO.

Voor eigentijdse klassieke patronen, raden we ARIES, INUK en GABRA aan. Deze stoffen hebben kleurenpaletten, die op elkaar afstemmen. Voor een klassieke invalshoek, kan je de ELEGANCE MEUBELSTOF collectie bekijken. Je kan deze klassieke patronen ook een moderne uitstraling geven door eigentijdse meubels te gebruiken.

De BOUTIQUE UPHOLSTERY biedt meerkleurige geometrische patronen aan in Epingle veloursstoffen. Dit zorgt voor een chique en kleurrijke uitstraling.

HAWAI

Zeg “Aloha!” tegen onze Hawai.
Deze zachte velours met tropische print doet je uitermate verlangen naar warme, zonnige dagen. 
Ga voor rustig groen of vulkanisch rood en breng de zomer in huis.

         

Top